/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно кунжутна  

Новини про борошно кунжутна, новинки, детальна інформація відносно борошна кунжутна

Борошно кунжутна


Що можна їсти у Великий піст – рецепти на кожен день - Факти ICTV



Факти ICTV
Для соусу гриби наріжте скибочками, покладіть в сотейник і злегка обсмажте на середньому вогні в олії 5-7 хвилин, додайте борошно і 300 мл води. Варіть, помішуючи, до загустіння 10 хвилин. Додайте дрібно нарізані цибулю і чебрець, посоліть за смаком ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 28.02.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно кунжутна