/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Яєчну шкаралупу настоюють на коньяку - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Можна заїдати медом. Столичний дієтолог Оксана Скиталінська для кісток радить щодня з'їдати одне-два яйця. — Найкраще омлет чи некруто зварені. Додавайте в їжу чайну ложку вершкового масла. Корисний холодець, бо це витяжка з кісток.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.09.2013




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове