/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Фрукти. Ягоди   / Апельсини  

Новини про апельсини, новинки, детальна інформація відносно апельсинів

Апельсини


Від мелених спецій глінтвейн стає каламутний - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Від мелених глінтвейн вийде каламутний. Можна насипати їх у мішечок із тканини і покласти в каструлю. Доливає пляшку вина. Додає порізані два апельсини й два яблука, 3 ст. л. меду. Ставить на вогонь. Нагріває, але не доводить до кипіння.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.01.2017




Дивитись всі новини в розділі Апельсини