/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Яскрава осінь надихнула "Фанфан" на нові гастрономічні ідеї - Заголовок. Закарпаття про головне



Заголовок. Закарпаття про головне
Шеф-кухар розповідаючи гастрономічні оповідки ніжно загортав шматок яловичини у тісто, на яке перед цим виклав подрібнені гриби. Можна чорні трюфелі, а можна обмежитися і більш звичними грибами, зокрема білими. Доки страва запікалася ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 12.09.2013




Дивитись всі новини в розділі Яловичина