/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ М'ясо та м'ясні продукти
 
/ Субпродукти
 
Україна розвиває торговельно-економічне співробітництво з ... - Урядовый портал
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.11.2016
               
               
               
Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів
Субпродукти
Україна розвиває торговельно-економічне співробітництво з ... - Урядовый портал
Урядовый портал Структура: м'ясо та їстівні субпродукти – 40,8 %; жири та олії тваринного або рослинного походження – 10,5 %; вироби з чорних металів – 9,7 %; молоко та молочні продукти, яйця птиці; натуральний мед – 7,5 %; реактори ядерні, котли, машини ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.11.2016
Дивитись всі новини в розділі Субпродукти