/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Базилік  

Новини про базилік, новинки, детальна інформація відносно базиліка

Базилік


Як тримати передріздвяний піст, щоб не грішити і бути ситим ... - Depo.Закарпаття



Depo.Закарпаття
Свіжий (або морожений) базилік тепер не додаємо. Все перемішуємо і тушкуємо, доки зелень не пом'якне. 4. Додаємо аджику і томатну пасту. Все разом тушкуємо хвилини три-чотири, додаємо всю квасолю і відвар (відвару стільки, щоб покривав ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 28.11.2016




Дивитись всі новини в розділі Базилік