/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Готуємо селянське рагу-підливу із квасолею - Інформаційний портал <<Гречка>>



Інформаційний портал <<Гречка>>
Якщо у вас замість свинини яловичина - чудово, пара-трійка помідорів і солодкий перчик - ще краще, але вже без чилі і баночки червоної квасолі зовсім ніяк!"- пише авторка. Складові: свинина цибуля морква червона консервована квасоля гострий ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.11.2016




Дивитись всі новини в розділі Яловичина