/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для обробки яйця  

Новини про обладнання для обробки яєць, новинки, детальна інформація відносно обладнання для обробки яйця

Для обробки яйця


Про методи профілактики харчових отруєнь - Новини Івано-Франківська



Новини Івано-Франківська
Не допускати її повторної переробки. Дотримуватись правил термічної обробки продуктів — молоко кип'ятити, яйця варити або смажити, так само м'ясо та рибу. Зберігати приготовану їжу не більше 1,5-2 годин у відкритому вигляді при кімнатній ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.10.2016




Дивитись всі новини в розділі Для обробки яйця