/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Курку з овочами і травами запікають в горщиках - Gazeta.ua



Gazeta.ua
У велику каструлі покладіть куряче філе, додайте яблучний сидр і вершкове масло. Доведіть до кипіння і залиште тушкуватися на 20 хвилин, поки м'ясо не буде готове. Потім витягніть його з бульйону і дайте охолонути. Коли м'ясо охолоне, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.10.2016




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове