/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для консервування продуктів  

Новини про обладнання для консервування продуктів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для консервування продуктів

Для консервування продуктів


Сезон заготовок: как правильно морозить фрукты и овощи? - Amic.ru



Amic.ru
Обратите внимание на то, что для длительного хранения продуктов температура заморозки должна доходить до 18-23 градусов ниже нуля. Если морозильная камера дает еще более низкую температуру, ваши запасы лучше заморозятся и ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.08.2016




Дивитись всі новини в розділі Для консервування продуктів