/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Квасоля  

Новини про квасолі, новинки, детальна інформація відносно квасолі

Квасоля


Рецепт дня: Перлова каша із квасолею по-закарпатськи (фото) - Karpatnews.in.ua - Новини Закарпаття



Karpatnews.in.ua - Новини Закарпаття
Тут в співдружність вступає квасоля - не менш корисний і смачний продукт. У дуеті ця парочка склала шедевральний рецепт. Приступимо до приготування сонати: Складові: Квасоля - 100 грам; Крупа перлова - 200 грам; Яловичина - 300 грам;


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 30.07.2016




Дивитись всі новини в розділі Квасоля