/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


М'ясо фарширують вишнями та обсмажують у пряній олії - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Додає 80 г вершкового масла. Кладе все в невелику каструлю. Ставить на малий вогонь тушкуватися 45–50 хв. Коли стануть м'які та пустять багато соку, зціджує. Перебиває все блендером. Додає апельсинову цедру та дрібку солі. Для аромату ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.07.2016




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове