/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа пшенична  

Новини про крупи пшеничні, новинки, детальна інформація відносно круп пшеничних

Крупа пшенична


Дієтолог розповіла, чому треба їсти пшоняну кашу - Офіційний сайт каналу 1+1



Офіційний сайт каналу 1+1
ЯК ВАРИТИ ПШОНЯНУ КРУПУ. Крупа пшенична – 1 стакан. Вода – 2 склянки. Масло, сіль за смаком. Крупу великого помелу треба промити. Вважають, що від цього підвищується якість каші. Читайте також: Дієтичне харчування: рецепт смачного та корисного ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 30.06.2016




Дивитись всі новини в розділі Крупа пшенична