/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Фрукти. Ягоди   / Полуниця  

Новини про полуницю, новинки, детальна інформація відносно полуниці

Полуниця


Чому фрукти і овочі стають шкідливими? - Kordon.com.ua - Свіжі новини



Kordon.com.ua - Свіжі новини
Детлеф Ульріх, хімік з Інституту імені Юліуса Кюна, завдяки експерименту з 70 сортами довів: комерційна полуниця має менше аромату, ніж дика. Так, в дикій полуниці (Fragaria moschata) - в 8 разів більше цитрусових квіткових терпенів, ніж в ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.05.2016




Дивитись всі новини в розділі Полуниця