/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Фрукти. Ягоди   / Фініки  

Новини про фініки, новинки, детальна інформація відносно фініків

Фініки


Що спечемо на Великдень? - Львівська Газета



Львівська Газета
600 г борошна, 50 г дріжджів, 300 г води для тіста, 200 г цукру, 10 жовтків, 150 г олії (краще оливкової, без запаху), по 200 г родзинок і фініків (без кісточок), 150 г меду, цедра помаранчі, 0,5 г солі, 0,5 чайної ложечки спецій – ваніль, мускатний ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 21.04.2016




Дивитись всі новини в розділі Фініки