/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Жири тваринні  

Новини про жири тваринні, новинки, детальна інформація відносно жиру тваринного

Жири тваринні


Какое мясо выбрать для борща и шашлыка - Интернет-газета "Вести"



Интернет-газета "Вести"
При запекании кладите кусок мяса жирной стороной на противень — жир снизу расплавится, и мясо не пригорит. Мягким. Сырое мясо режьте на куски поперек волокон — кусок будет выглядеть аккуратнее. Но главное — тепло при жарке будет ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.02.2016




Дивитись всі новини в розділі Жири тваринні