/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Базилік  

Новини про базилік, новинки, детальна інформація відносно базиліка

Базилік


Курица парминьяна: готовим итальянское блюдо - Информационный портал 2x2.su



Информационный портал 2x2.su
Для этого каждую грудку разрезаем вдоль на 2-3 части (толщиной около 1-1,5 см), натираем солью, перцем, мелко рубленным чесноком (2 дольки) и базиликом. Добавляем пару столовых ложек оливкового масла и хорошо перемешиваем.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.02.2016




Дивитись всі новини в розділі Базилік