/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа манна  

Новини про крупи манні, новинки, детальна інформація відносно круп манних

Крупа манна


КУЛИНАРИЯ ОТ А ДО Я: Латвия - Вести



Вести
Нам понадобится 120 г манной крупы, 0,5 л жирного молока, 4 яйца, 10-15 кусочков сахара-рафинада, 1 ч. ложка лимонной цедры, 1 стакан сока или киселя из клюквы. В кипящее молоко засыпать манную крупу, быстро размешать и прогреть (не варить!) на слабом огне ровно 2 минуты, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 28.10.2015




Дивитись всі новини в розділі Крупа манна