/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


“М'ясо шкідливе”: вживання ковбаси та шинки може викликати рак - Фоксньюз (Блог)



Фоксньюз (Блог)
Продукти переробки м'яса були віднесені до першої категорії канцерогенної небезпеки разом з курінням і вихлопами дизельних двигунів. Неперероблені “червоне” м'ясо – свинина, яловичина і інше – через недостатні докази потрапило у другу ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 27.10.2015




Дивитись всі новини в розділі Яловичина