/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Баранина  

Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини

Баранина


ВООЗ: Споживання м'ясопродуктів підвищує ризик захворювання на рак - Deutsche Welle



Deutsche Welle
До неї вже включені, зокрема, тютюн та азбест, щодо яких є "достатньо доказів" відносно їхнього впливу на виникнення раку. Червоне м'ясо, таке як яловичина, баранина та свинина, експерти віднесли до групи 2А - "можливих" канцерогенів. До цієї групи ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.10.2015




Дивитись всі новини в розділі Баранина