/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Як приготувати та правильно їсти хінкалі, - учасник "Пекельної ... - ОГО



ОГО
Яловичина - 70% і свинина - 30%, ріпчаста цибуля, кінза, гострий перець чилі, сіль, чорний перець, кліаві та імеретинський заправ (жовта квітка). Свинину з яловичиною дрібно-дрібно порубати, але можна пропустити і через м'ясорубку. Додати у ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 17.04.2013




Дивитись всі новини в розділі Яловичина