/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Редис  

Новини про редиску, новинки, детальна інформація відносно редиски

Редис


Какова Аксинья, такова и ботвинья - Аргументы.ру



Аргументы.ру
Капусту мелко нашинковать, говядину порезать тонкой соломкой, редис и огурцы натереть на тёрке. На сковороде разогреть масло, обжарить капусту и говядину в течение 2–3 минут, добавить два вида перца и чуть-чуть воды. Тушить примерно 10 минут на маленьком огне, переложить ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.08.2015




Дивитись всі новини в розділі Редис