/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


До смаженої качки смакує груша у вині - Gazeta.ua (прес-реліз)



Gazeta.ua (прес-реліз)
В сотейнику розігріваю з дрібкою лимонної кислоти, щоб не втратила колір. Як закипить, знімаю. Проціджую через ситечко, щоб малинові кісточки не заважали соусу. Додаю 30–40 грамів вершкового масла. Грушу ріжу навпіл, чищу від кісточок.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.07.2015




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове