/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Консервовані продукти   / Консерви овочеві, соління, квашення  

Новини про консерви овочеві, соління, квашення, новинки, детальна інформація відносно консерв овочевих, солених, квашених

Консерви овочеві, соління, квашення


На Черкащині збільшилась кількість захворювань на ботулізм - Прес-Центр



Прес-Центр
Усі випадки захворювань були пов'язані із вживанням в їжу в'яленої річкової риби та м'ясних консервів, виготовлених в домашніх умовах з порушенням технології їх приготування. Збудник захворювання – бацила ботулізму у вигляді спор – дуже поширений у ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 09.06.2015




Дивитись всі новини в розділі Консерви овочеві, соління, квашення