/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Мусака — легендарное кушанье греческой кухни - DELFI.ee



DELFI.ee
Все время помешивайте, чтобы куски фарша не слипались между собой. Затем мелко нашинкуйте лук. Помидоры нарежьте мелкими кубиками. Добавьте все это на сковородку к фаршу. Тушите около 10 минут, в конце влейте вино и все хорошо размешайте. Посолите фарш, поперчите.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.06.2015




Дивитись всі новини в розділі Фарш