/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для обробки яйця  

Новини про обладнання для обробки яєць, новинки, детальна інформація відносно обладнання для обробки яйця

Для обробки яйця


Голяшка, трус па-Юраўску и творожный гульбишник. Объявляем ... - TUT.BY



TUT.BY
Тушку кролика разделываем на средние куски, укладываем на дно глубокой миски, пересыпаем куски кролика всеми приправами и солью и заливаем березовым квасом для маринования. Оставляем на 5-6 часов в холодильнике. В утятнице ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 27.02.2015




Дивитись всі новини в розділі Для обробки яйця