/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Все буде смачно: Дима Монатик научился готовить жюльен ... - TV.UA



TV.UA
куриное филе – 150 г, шампиньоны – 150 г, лук репчатый – 80 г (для тушения) + 145 г (для бульона), сыр твердый («Гауда») – 60 г, подсолнечное масло (рафинированное) – 15 мл, сливочное масло – 15 г, соль – 10 г (2 ч.л.), лавровый лист – 1 шт., ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 07.02.2015




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове