/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Рецепты от шеф-повара, не любящего сложностей на кухне - Фонтанка.Ру



Фонтанка.Ру
Смочить руки водой, чтобы фарш не прилипал, и налепить котлет. 5. Обжарить котлеты до золотистой корочки с двух сторон и отправить в духовку, разогретую до 180 – 200 градусов на 10 минут. Так получится вкуснее. 6. Чтобы проверить готовность, можно, конечно, проткнуть котлету ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.01.2015




Дивитись всі новини в розділі Фарш