/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Фрукти. Ягоди   / Ялівцева ягода  

Новини про ялівцеву ягоду, новинки, детальна інформація відносно ялівцевої ягода

Ялівцева ягода


Лаванда нейтралізує дратівливість - Велика Епоха



Велика Епоха
Смак лаванди - пряно-терпкий. Через сильний аромат лаванду додають лише у деякі страви. В якості прянощів лаванда особливо популярна в іспанській, французькій та італійській кухні. Під час копчення вона разом з ягодами ялівцю додається до тліючої тирси ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.08.2009




Дивитись всі новини в розділі Ялівцева ягода