/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Фенхель  

Новини про фенхель, новинки, детальна інформація відносно фенхелю

Фенхель


МастерШеф 4: рецепт рыбы в соусе от Эктора Хименеса-Браво - TV.UA



TV.UA
Для соуса, в сковороде необходимо пропассеровать на подсолнечном масле в течении 2-3 минут два вида лука, сельдерей, фенхель, морковь, красный болгарский перец. Затем добавить в сковороду анчоусы, томатное пюре и тимьян. Добавить ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 04.12.2014




Дивитись всі новини в розділі Фенхель