/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо птиці  

Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці

М'ясо птиці


Для консервування птиці та свинини не беруть морожене м'ясо - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Закриваю тушонку з свинини, птиці та риби. Курятину, гусятину та качки закриваю з кістками. Вони розмлівають настільки, що можна і їсти, - каже 45-річний Дмитро Дзигаленко із села Сосонка Вінницького району. - М'ясо треба брати не ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 19.11.2013




Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці