/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Шашлык степной по-таджикски - Аргументы.ру



Аргументы.ру
Баранину нарезают полосками длиной 10–15 см, укладывают на них фарш, заворачивают, нанизывают на шпажки и жарят над раскалёнными углями. При подаче посыпают зеленью. Фарш готовят следующим образом: репчатый лук, чеснок, зелень мелко рубят, заправляют перцем, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 17.07.2013




Дивитись всі новини в розділі Фарш