/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Яєчний порошок, меланж  

Новини про яєчний порошок, меланж, новинки, детальна інформація відносно яєчного порошка, меланжу

Яєчний порошок, меланж


То, что доктор прописал. Из чего делают самую популярную варёную колбасу - Аргументы и факты



Аргументы и факты
70% - Свинина; 25% - Говядина; 5% - куриные яйца/меланж (яичный порошок), молоко; Добавки: нитрит натрия (краситель, «отвечает» за приятный розовый оттенок), сахар, соль, пряности: мускатный орех, кардамон. Два года назад появился новый ГОСТ Р 52196-2011. Он допустил ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.10.2013




Дивитись всі новини в розділі Яєчний порошок, меланж