/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Шпинат  

Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату

Шпинат


Школа рестораторов в гостях у "Кацо" - Mangazia



Mangazia
Его изюминка в том, что к сыру сулугуни добавляется пассированный лук и свежий шпинат. Для того, чтобы приготовить хачапури по-тбилисски снова раскатываем 100 грамм дрожжевого теста в лепешку, кладем на нее 150 грамм сулугуни со шпинатом, собираем края лепешки в "узелок", ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 31.05.2014




Дивитись всі новини в розділі Шпинат