/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Маргарин  

Новини про маргарин, новинки, детальна інформація відносно маргарину

Маргарин


Готуємося до свята: Рецепт паски від чемпіонки Європи зі стрибків у воду - Корреспондент.net



Корреспондент.net
Усе з'єднати, додати рубаний маргарин і вершкове масло, трохи борошна і ретельно перемішати (потрібно добре вимішувати). Крок № 4. Залишити в теплі на 2 години. Коли буде виходити за межі посуду, перемішати. Крок № 5. Через 2 години додати борошно ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.04.2014




Дивитись всі новини в розділі Маргарин