/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Яйце   / Яйце куряче  

Новини про яйце куряче, новинки, детальна інформація відносно яєць курячих

Яйце куряче


Бекон стає хрусткий за півгодини - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Змішую 50 грамів тертого сиру та 150 — панірувальних сухарів. Два яйця збиваю виделкою в тарілці до однорідності. Вмочує курячі рулети, обкачує в сухарях. Викладає на застелене фольгою деко. — Ставлю у розігріту до 190 градусів духовку.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.06.2013




Дивитись всі новини в розділі Яйце куряче