/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Картопляний суп-пюре з печерицями - Інформаційний портал MistInfo



Інформаційний портал MistInfo
На сковороді топимо вершкове масло і підсмажуємо до золотистого кольору дрібно нарізану цибулю. Потім нарізаємо великими шматочками гриби і додаємо до цибулі. Злегка обсмажуємо (якщо почне пригорати, додайте трохи води з картоплі).


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 20.06.2013




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове