/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


"Ліванський кебаб засмажують з ароматним вишневим варенням" - шеф-кухар - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Тому петрушка не підійде". Розігріває на пательні чайну ложку олії. Смажить заздалегідь заготовлений кебаб 7 хвилин, тричі перевертаючи на різні боки. "Приблизно на восьмій хвилині вливаю на пательню чотири столові ложки варення з вишні. Також – дрібку ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.02.2014




Дивитись всі новини в розділі Петрушка