/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Свинина  

Новини про свинину, новинки, детальна інформація відносно свинини

Свинина


Свинина, запечена в апельсиновому соку та кориці - Інформаційний портал MistInfo



Інформаційний портал MistInfo
Цедру апельсина натираємо на тертці і вичавлюємо з нього сік. Зубчики часнику дрібно нарізаємо. Змішуємо разом часник, апельсиновий сік і цедру, кумін, червоний і чорний перець, корицю, сіль, оливкову олія, лимонний сік і гірчицю. Все добре перемішуємо ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 12.02.2014




Дивитись всі новини в розділі Свинина